* Merk
* Model
* Bouwjaar
Bedrijfsgegevens  

carav-logo-ned

Groep van Bedrijven CARAV-HOLLAND presenteert de auto-accessoires merk CARAV voor de installatie van autoradio: 1-DIN - / 2-DIN Inbouwpanelen ISO adapter kabel, Antenne adapters, Stuur Control Interfaces, Gereedschap, en andere delen in de nederlandse markt. Het assortiment omvat meer dan 1000 modellen in voorraad. CARAV gebruiken alleen hoge kwaliteit materialen met een 100% eindcontrole.


Individuele benadering. Marketing beleid van het bedrijf omvat verschillende vormen van werken met de groothandel en de detailhandel bedrijven, auto dealers en installatie centra. Attent en gevoelig voor de behoeften en eisen van een partner, ongeacht de regio en het volume van de aankopen stelt ons in staat niet alleen te behouden een stabiele relatie, maar ook voortdurend uit te breiden klant net.


Flexibel prijsbeleid laat alle deelnemers naar de dealer netwerk om een stabiel en winstgevend bedrijf tijdens het werken met onze producten. Rekening houdend met alle aspecten en voorwaarden van elke partner afzonderlijk.


Technische ondersteuning. Specialisten Technische diensten verstrekken gedetailleerde informatie over alle zaken met betrekking tot de installatie en het gebruik van producten, altijd klaar om te delen met de fijne kneepjes van de installatie van systemen en helpt het voorkomen van fouten bij het aansluiten.


Garantie en dienst-na-verkoop. Het bedrijf voert de verplichte keuring, garantie en post-warranty service van onze producten.


De logistiek. Het plannen en implementeren van een tijdige levering van de goederen aan de regio ' s van Nederland werken dagelijks transport afdelingen, zodat partners van het bedrijf ontvangt de bestelde producten op tijd altijd.


De strategie van de onderneming is om aan de koper kwaliteit en mogelijkheden van onze producten naar een stabiele en wederzijds voordelige relaties met haar partners.


       We zijn blij om u onze producten en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking, dat zal uw bedrijf een knappe winst en dankbare klanten.


          Met vriendelijke groet, Groep van Bedrijven CARAV-HOLLAND